username
password

  
08-10-2009

Църква на Бога – Евроазиатска Лидерска Конференция 2009 Ден 1ви


 

Днес е денпърви от ЕЛК на Църква на Бога в Хаидушобосзло, Унгария.  Делигати от Източна Европа и Съединените Щати пристигнаха на това изключително празненство в Святия Дух.Епископ Дийтър Кноспе Директорът на Църква на Бога за Източна Европаорганизира този ивентс помощта на Унгарската ЦБ и п-р Джонатан Августин – Регионален Епископ за тази част на Европа.

Национални Епископи, Образователни Директори, имного други представители на организации и църкви пристигнаха от 20различни държави и скоро лобито на хотела се изпълни с букет отразнообразни езици. Братя и сетри се здрависваха, прегръщаха и подготвяха за пържата утринна сесия. За разнообразната група се предостажи превод от Анлийски на Руски, Румънски и Унгарски езици . Конференцията стартира с изявление от брат Кноспе и представянето на всеки делегат поотделно. Българската делегация се състои от п-р Величко Велев, п-р Димиър Златаров и моя милост.

Също така той ни представи и гост говорителът – д-р Фред ГармънПрезидент на оргниацията"People for Care ad Learning".

Д-р Гармън – един наистина световно известен Инструктор в областта на Християнското Ръководстжо и вдъхновяващ говорителбуквално плени аудиторията с интерактивния си подход на поучение, като използваше множество илюстрации и примери от личния си  живот.

Динко
Златаров
  • Няма новини

Църковна статистика

  • Членове: 50
  • Пастири: 2
  • Презвитери: 1
  • Дякони: 0
Актуализирай данните на служителски или църковен профил.
  • Няма новини